Vergelijk verschillende installateurs

Gratis en vrijblijvend

Het beste aanbod

Home   |   Over ons    |   Offerte   |   Contact

Dakpannen met zonnecellen

Gratis offerte aanvragen

Bespaar ruim €1.600 per jaar

Gratis en vrijblijvend advies

Aanvraag binnen 1 minuut

Zonnepanelen offerte stap 1

Alle informatie over zonnepanelen en dakpannen met zonnecellen

Voor de mensen die standaard zonnepanelen en een aluminium frame niet mooi vinden, kunnen kiezen voor dakpan zonnepanelen. Deze lijken een beetje op keramische dakpannen. De geïntegreerde zonnepanelen zorgen ervoor dat je dak er grotendeels hetzelfde uit blijft zien. Hoewel dit een stuk duurder is dan gewone zonnepanelen, is uitstraling voor sommige mensen toch belangrijker.

Dakpannen met zonnecellen

Wat zijn dakpannen met zonnecellen?

Dakpannen met zonnecellen, ook wel bekend als zonnedakpannen, zijn een baanbrekende oplossing in de wereld van hernieuwbare energie. Vooral voor mensen die niet willen dat hun dak vol ligt met panelen, biedt dit uitkomst! Deze dakpannen zien eruit als traditionele dakpannen, maar zijn geïntegreerd met fotovoltaïsche cellen die zonlicht omzetten in elektriciteit. De ontwikkelingen gaan erg hard binnen deze branche. De technologie combineert de functionaliteit van een dak met de productie van schone, groene energie, wat resulteert in een naadloze integratie in het ontwerp van uw huis.

Zonnepanelen offertes vergelijken?

Zonnepanelen offerte stap

Voordelen van dakpannen met zonnecellen

Vind je de zwarte zonnepanelen die op de bestaande dakbedekking liggen, echt niet mooi? Dan kun je in plaats van normale zonnepanelen kiezen voor dakpannen met zonnecellen om je eigen zonne energie op te wekken. Deze kunnen op je dak geplaatst worden, middels een geïntegreerd daksysteem. Je houd op deze manier dezelfde uitstraling als die je had met je zwarte dakpannen!
Zonnedakpannen bieden verschillende voordelen:

Esthetiek en uitstraling:

In tegenstelling tot traditionele zonnepanelen, die vaak als storend worden ervaren, integreren zonnedakpannen naadloos in het ontwerp van uw dak. Je hebt dus niet dat je vol ligt met panelen! Ze zien eruit en functioneren als gewone dakpannen, maar met het extra voordeel dat ze energie opwekken.

Efficiëntie:

Dakpannen met zonnecellen kunnen over het gehele dak worden geplaatst, wat mogelijk meer energie opwekt dan traditionele zonnepanelen. Naast het zicht biedt het dus ook nog functionaliteit.

Duurzaamheid:

Deze dakpannen zijn ontworpen om de elementen te weerstaan, en kunnen de levensduur van uw dak zelfs verlengen door bescherming te bieden tegen weersinvloeden.

Vergelijken offertes via Go Zonnepanelen

Kwaliteit en veiligheid  op #1

 InstallQ gecertificeerde monteurs

15 jaar ervaring 

Zonnepanelen of dakpannen met zonnecellen

Hoewel wij vrijwel altijd toch aanraden om zonnepanelen te nemen, willen veel mensen toch dakpannen met zonnecellen. Het nadeel is dat de dakpannen een stuk duurder zijn dan traditionele panelen. Wanneer het voor jou qua zicht niet uitmaakt, zijn zonnepanelen aan te raden. Vind je dit wel belangrijk, dan kun je voor zonnecellen kiezen.

Zonnepanelen plaatsen

Kosten en terugverdientijd

Het installeren van dakpannen met zonnecellen kan in eerste instantie duurder zijn dan traditionele zonnepanelen vanwege de complexiteit van de installatie. Echter, over de levensduur van het product kunnen ze financieel aantrekkelijker zijn door de besparingen op de energierekening en mogelijk hogere vastgoedwaarde. Het is altijd slim om traditionele zonnepanelen offertes te vergelijken en dan de keuze te maken of je liever zonnepanelen of dakpannen wilt. De exacte terugverdientijd is afhankelijk van verschillende factoren zoals de locatie van uw woning, de hoeveelheid zonlicht die uw dak ontvangt, en de huidige energieprijzen.

Professionele installatie

De beste installateurs

Vrijblijvend vergelijken

Binnen 1 minuut

A-kwaliteit zonnepanelen

Beste materialen

Vergelijk offertes van dakpannen met zonnecellen

Bij Go Zonnepanelen helpen we u om de juiste keuze te maken voor uw duurzame energiebehoefte. Vergelijk offertes van verschillende installateurs van dakpannen met zonnecellen op ons platform. Hierdoor heb je snel alle informatie over kosten en installatie!

Ontvang een vrijbijvende offerte

 Binnen 1 minuut

Zonnepanelen offerte stap 1

Offerte voor dakpannen met zonnecellen?

Zonnepanelen offertes vergelijken?

Bespaar ruim €1.600 per jaar

Gratis en vrijblijvend advies

Aanvraag binnen 1 minuut

De beste tarieven

Zonnepanelen offerte stap 1