Vergelijk verschillende installateurs

Gratis en vrijblijvend

Het beste aanbod

Home   |   Over ons    |   Offerte   |   Contact

Laadpaal met zonnepanelen

Gratis offerte aanvragen

Bespaar ruim €1.600 per jaar

Gratis en vrijblijvend advies

Aanvraag binnen 1 minuut

Zonnepanelen offerte stap 1

In een wereld die steeds bewuster wordt van het belang van duurzaamheid, biedt gozonnepanelen.nl een geavanceerde en milieuvriendelijke oplossing: de laadpaal met zonnepanelen. Deze slimme laadpaal vormt een perfecte combinatie tussen de opgewekte zonne energie van uw panelen en het opladen van uw elektrische auto. Stap over op groene stroom en rijd voortaan op de kracht van de zon.
Laadpaal met zonnepanelen

Duurzaam opladen met een slimme laadpaal

Als u kiest voor een laadpaal zonnepanelen, kiest u voor een toekomst waarin uw elektrische auto opladen hand in hand gaat met duurzame energie. De slimme laadpaal maakt gebruik van opgewekte zonne energie, wat niet alleen goed is voor het milieu maar ook voor uw portemonnee.

De voordelen van een eigen laadpaal

Een eigen laadpaal thuis betekent gemak en onafhankelijkheid. Met een laadpaal van gozonnepanelen.nl kunt u uw elektrische auto volledig opladen met de zonne energie die overdag is opgewekt, klaar voor gebruik wanneer u het nodig hebt.

Zonnepanelen offertes vergelijken?

Zonnepanelen offerte stap

Hoe werkt de laadpaal met zonnepanelen?

Onze laadpalen werken met een geïntegreerde omvormer die de opgewekte stroom van uw zonnepanelen omzet in bruikbare energie om uw elektrische auto op te laden. Deze technologie bestaat uit geavanceerde systemen zoals dynamic load balancing en copper sb voor maximale efficiëntie.

Een slimme investering in uw toekomst

De combinatie van zonnepanelen en een laadpaal is een investering die zichzelf terugverdient. Het gebruik van eigen zonne energie voor het laden van uw elektrische auto is stukken voordeliger dan rijden op benzine of diesel, en het is zelfs heel voordelig vergeleken met het laden via het elektriciteitsnet.

Vergelijken offertes via Go Zonnepanelen

Kwaliteit en veiligheid  op #1

 InstallQ gecertificeerde monteurs

15 jaar ervaring 

Hoeveel zonnepanelen heeft u nodig voor uw laadpaal?

De vraag ‘hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?’ hangt af van diverse factoren zoals het verbruik van uw elektrische auto en de hoeveelheid zonnestroom aanwezig op uw eigen terrein. Gozonnepanelen.nl helpt u graag met een persoonlijke berekening.

De toekomst van energie: bidirectioneel laden

Met een bidirectionele laadpaal, ook wel bekend als een bidirectioneel laadstation, kunt u niet alleen uw auto opladen maar ook stroom terugleveren aan het net. Dit maakt het mogelijk om uw eigen opgewekte energie optimaal te benutten.

Zonnepanelen plaatsen

Koppeling met uw energieleverancier: salderingsregeling en meer

De opgewekte energie die u niet direct verbruikt, kan dankzij de salderingsregeling verrekend worden met uw energierekening. Dit betekent dat u kunt besparen op uw maandelijkse kosten door de energie die uw zonnepanelen opwekken en die u niet gebruikt, terug te leveren aan uw energieleverancier.

De laadpaal als deel van uw smart home

Onze laadpalen kunnen communiceren met andere slimme apparaten in huis, zodat de verdeling van de opgewekte stroom altijd optimaal is. Dit verhoogt de efficiëntie en zorgt ervoor dat uw auto en andere elektrische apparaten altijd de energie hebben die ze nodig hebben.

Professionele installatie

De beste installateurs

Vrijblijvend vergelijken

Binnen 1 minuut

A-kwaliteit zonnepanelen

Beste materialen

Zonnepanelen met laadpaal offerte

Aangezien de regels wat betreft teruggeleverde energie steeds veranderen, is je auto opladen met zonnepanelen een slimme keuze. Als je stroom opwekt, kun je deze direct goed gebruiken. Het is dan ook niet gek dat veel mensen zonnepanelen combineren met een laadpaal. Je kunt op deze manier zonnepanelen voordelig opladen. Ook profiteren van je auto met zonnepanelen laden als je eigen groene stroom beschikbaar is? Slim laden is de toekomst en wij adviseren je er graag over!

Wij maken het u makkelijk om snel en eenvoudig een offerte aan te vragen via onze website. U krijgt binnen 24 uur een offerte op maat van en lokale installateur.

Ontvang een vrijbijvende offerte

 Binnen 1 minuut

Zonnepanelen offerte stap 1

Offerte voor laadpaal met zonnepanelen vergelijken?

Zonnepanelen offertes vergelijken?

Bespaar ruim €1.600 per jaar

Gratis en vrijblijvend advies

Aanvraag binnen 1 minuut

De beste tarieven

Zonnepanelen offerte stap 1