Vergelijk verschillende installateurs

Gratis en vrijblijvend

Het beste aanbod

Home   |   Over ons    |   Offerte   |   Contact

Wat kosten 12 zonnepanelen

Gratis offerte aanvragen

Bespaar ruim €1.600 per jaar

Gratis en vrijblijvend advies

Aanvraag binnen 1 minuut

Zonnepanelen offerte stap 1

12 Zonnepanelen inclusief inclusief montage

Je kiest zonnepanelen, soms twijfel je nog, maar is dat nodig? Zorg dat je weet wat de kosten, mogelijkheden en voordelen zijn en dan kun je er snel je voordeel mee doen. Het is namelijk zo dat je flink gaat besparen, dus eerst een investering doen, advies inwinnen bij een zonnepanelen installateur en dan weet jij waar je aan toe bent. Ga je daarom maar snel voorbereiden zodat de zonnepanelen snel bij jou geplaatst kunnen worden.

Wat kosten 12 zonnepanelen

Meer over wat kosten 12 zonnepanelen

Voordat je panelen laat plaatsen is het goed om te weten wat de kosten zijn. Je betaalt voor 12 zonnepanelen tussen de 5500 en de 6000 euro. Maar het kan ook zijn dat je er meer of minder nodig hebt. Laat daarom vooraf berekenen hoeveel energie je verbruikt. Het is een goede prijs kwaliteit verhouding en dan kun je met een gerust hart zonnepanelen kopen. Met een schuin dak kun jij ook zonnepanelen laten plaatsen, welke kies jij?

Zonnepanelen offertes vergelijken?

Zonnepanelen offerte stap

Waarom zelf energie opwekken met 12 zonnepanelen?

Steeds meer mensen maken de keuze om zelf energie op te wekken en dat is niet zonder reden. Je wil namelijk geen fossiele brandstoffen gebruiken, panelen stoten ook geen CO2 uit en het is veel beter voor het milieu. Als jij denkt aan duurzaam, dan is dit een goede keuze. Je bent je bewust van de gevolgen van fossiele brandstoffen en daar wil je niets mee te maken hebben. Je wil verantwoord bezig zijn en daarom wil jij 12 zonnepanelen laten plaatsen op jouw dak. Is jouw dak ook geschikt hiervoor? Je gaat er alleen achter komen als je een zonnepanelen installateur langs laat komen en advies in gaat winnen. Zelf je energie opwekken is in jouw voordeel, want dan bespaar je veel op de energiekosten en wie wil dat nou niet?

Vergelijken offertes via Go Zonnepanelen

Kwaliteit en veiligheid op #1

 InstallQ gecertificeerde monteurs

15 jaar ervaring 

Aantal panelen kiezen

Je staat toch nog voor een keuze, want hoeveel panelen heb je nodig? Dit kan eenvoudig worden berekend en dan kun je al snel uitkomen bij 12 panelen. Maar dit kan ook afhankelijk zijn van hoeveel panelen dat er op je dak passen en wat je energiebehoefte is. Hoe groot is je budget? Misschien kun je losse panelen laten plaatsen en later uitbreiden, of liever in een keer een zonnepanelen set kopen? Alles is mogelijk, als je maar weet wat je nodig hebt en dan kun je daar naar handelen. Vergeet de omvormer niet, want deze is ook van belang. Meestal zijn de kosten 12 zonnepanelen inclusief montage en omvormer.

Zonnepanelen plaatsen

Opbrengst van 12 zonnepanelen

De opbrengst van de zonnepanelen hangt af van een aantal factoren. Je moet om te beginnen kijken naar het vermogen van de panelen, dit wordt ook wel uitgedrukt in Wp. Maar je moet ook kijken naar de ligging van je zonnepanelen en hoeveel licht en schaduw er gedurende de dag aanwezig is. Wat de uiteindelijk opbrengst zal zijn, hangt ook af van hoeveel zonnepanelen je hebt laten plaatsen. 12 zonnepanelen leveren veel op, maar hoeveel stroom dat precies is, ontdek je zelf als je het aantal zonnepanelen hebt laten plaatsen. Dit kan ook door een zonnepanelen pakket aan te schaffen. Sommige mensen willen een investering snel terug verdienen, maar dit hangt ook weer af van diverse factoren. De gemiddelde opbrengst kan wel berekend worden en zeker als je dak geschikt is verdien je het snel terug.

Professionele installatie

De beste installateurs

Vrijblijvend vergelijken

Binnen 1 minuut

A-kwaliteit zonnepanelen

Beste materialen

Offerte voor 12 zonnepanelen aanvragen

Wil je direct duidelijkheid over de zonnepanelen kosten? Vraag dan vandaag nog een offerte aan voor 12 zonnepanelen. Wij brengen je in contact met de beste zonnepanelen installateur. Je kunt een goede service en scherpe tarieven verwachten!

Ontvang een vrijbijvende offerte

 Binnen 1 minuut

Zonnepanelen offerte stap 1

Offerte voor 12 zonnepanelen?

Zonnepanelen offertes vergelijken?

Bespaar ruim €1.600 per jaar

Gratis en vrijblijvend advies

Aanvraag binnen 1 minuut

Zonnepanelen offerte stap 1