Vergelijk verschillende installateurs

Gratis en vrijblijvend

Het beste aanbod

Home   |   Over ons    |   Offerte   |   Contact

Wat kosten 8 zonnepanelen

Gratis offerte aanvragen

Bespaar ruim €1.600 per jaar

Gratis en vrijblijvend advies

Aanvraag binnen 1 minuut

Zonnepanelen offerte stap 1

De kosten van 8 zonnepanelen

Je wil graag zonnepanelen. Een goede keuze, want dan kun je op een duurzame manier zelf je energie opwekken. Het is een keuze die steeds meer mensen maken, zodat ze minder afhankelijk zijn van een energieleverancier. Het kan ook zijn dat je graag wil besparen op je energierekening. Zonnepanelen zijn dan een hele goede oplossing. 

Wat kosten 8 zonnepanelen

Zelf energie opwekken met 8 zonnepanelen

Geen fossiele brandstoffen meer nodig, maar gewoon zelf je energie opwekken. Zonnepanelen stoten geen CO2 uit en ze zijn dan ook beter voor het milieu. Maar wat kosten 8 zonnepanelen je eigenlijk? Dit is een goede vraag, maar een ding is zeker en dat is dat je met deze panelen in ieder geval veel stroom op gaat wekken ieder jaar.

Zonnepanelen offertes vergelijken?

Zonnepanelen offerte stap

Hoeveel panelen heb je eigenlijk nodig?

Soms twijfel je over het aantal zonnepanelen, want heb jij 6 of toch 8 panelen nodig? Misschien nog meer? Zorg dat je vooraf weet hoeveel panelen je nodig hebt en schaf ze dan in een keer aan. Hoe bepaal je hoeveel panelen je nodig hebt? Dat kan op een aantal manieren:

  • Kijk eerst naar je budget, wat kosten de panelen en wat heb jij te besteden?
  • Is je dak wel geschikt voor panelen? Welke panelen kunnen er dan op je dak worden geplaatst?
  • Kijk ook goed naar je energiebehoefte. Hoeveel panelen zijn er nodig om daar aan te voldoen?

Let er ook goed op dat je kijkt naar wat er nog meer nodig is. Denk aan micro omvormers en ook aan de installatie. Maar het belangrijkste is dat je weet of je dak geschikt is en weet hoeveel zonuren er gemiddeld zijn per dag. Dit hangt ook van verschillende factoren af, maar zo kan wel beter worden berekend hoeveel energie je wilt opwekken. Duurzame energie is een goede investering waar je geen spijt van krijgt. De totale prijs kan voor jou de doorslag zijn om het zonnepanelensysteem aan te schaffen, inclusief montage.

Vergelijken offertes via Go Zonnepanelen

Kwaliteit en veiligheid op #1

 InstallQ gecertificeerde monteurs

15 jaar ervaring 

8 Zonnepanelen inclusief installatie

Je wilt uiteraard de zonnepanelen kosten laag houden. Echter is kwaliteit en een goede installatie natuurlijk wel erg belangrijk. Wij raden daarom altijd aan om te kiezen voor 8 zonnepanelen inclusief installatie. Je weet dan dat alles op de juiste manier wordt geplaatst en geïnstalleerd. Dit scheelt een hoop gedoe, en neemt veel zorgen weg!

Zonnepanelen plaatsen

Wat is de opbrengst van 8 zonnepanelen?

Voordat je de panelen kiest is het fijn om te weten wat de opbrengst gemiddeld zal zijn. Dit is wel afhankelijk van een aantal factoren. Er moet daarvoor gekeken worden naar het vermogen van de panelen (Wp), maar ook naar de ligging en de hoeveelheid schaduw en licht gedurende de dag. In de zomer zullen de panelen het meest opleveren want dan is het langer licht. De zonnepanelen installateur kan je daar ook meer over vertellen. Als je een hoger vermogen nodig hebt, dan kan er ook een advies zijn van een zonnepanelen pakket, zodat de gemiddelde opbrengst hoger wordt. Laat het vermogen per paneel berekenen en dan weet je hoeveel zonnepanelen je nodig hebt.

Professionele installatie

De beste installateurs

Vrijblijvend vergelijken

Binnen 1 minuut

A-kwaliteit zonnepanelen

Beste materialen

Meer over wat kosten 8 zonnepanelen

Natuurlijk is het goed om een antwoord te krijgen op je vragen over wat de panelen kosten. Je betaalt tussen de 4500 en 5000 euro als je voor 8 panelen gaat. De panelen zijn een goede keuze voor je eigen portemonnee en ook voor het milieu. Je gaat eerst investeren, dit kunnen losse panelen zijn of je kiest een set zonnepanelen. De prijs is dan berekend met omvormer en inclusief installatie. Je moet dan ook kijken of het gaat over een micro omvormer bij je 8 zonnepanelen. De hoeveelheid stroom die op wordt gewekt is van belang, aan de hand daarvan maak je je keuze zonnepanelen je wil. De jaarlijkse besparing zal aanzienlijk zijn. Laat daarom een zonnepanelen installateur snel zijn werk doen.

Ontvang een vrijbijvende offerte

 Binnen 1 minuut

Zonnepanelen offerte stap 1

Offerte voor 8 zonnepanelen?

Zonnepanelen offertes vergelijken?

Bespaar ruim €1.600 per jaar

Gratis en vrijblijvend advies

Aanvraag binnen 1 minuut

Zonnepanelen offerte stap 1