Vergelijk verschillende installateurs

Gratis en vrijblijvend

Het beste aanbod

Home   |   Over ons    |   Offerte   |   Contact

Zonnepanelen kopen

Gratis offerte aanvragen

Bespaar ruim €1.600 per jaar

Gratis en vrijblijvend advies

Aanvraag binnen 1 minuut

Zonnepanelen offerte stap 1

Zonnepanelen kopen: een slimme investering voor nu en de toekomst

Welkom bij Gozonnepanelen.nl, waar zonnepanelen kopen synoniem staat voor het doen van een slimme investering in zowel uw financiële toekomst als in de duurzaamheid van onze planeet. Het afstappen van fossiele brandstoffen en het verkleinen van uw ecologische voetafdruk is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Door te kiezen voor zonne-energie via zonnepanelen betaalt u zichzelf terug door middel van groene stroom en een verlaging van uw energierekening.

Ga je monokristallijne zonnepanelen aanschaffen, of kies je toch voor een andere soort? Wij vertellen je alles! Wat kosten zonnepanelen en kun je beter zonnepanelen huren of toch kopen? Met onze uitleg wordt de keuze een stuk makkelijker!

Zonnepanelen kopen

Hoeveel zonnepanelen heeft u nodig?

Wanneer u overweegt zonnepanelen te kopen, is de eerste vraag vaak: “Hoeveel panelen heb ik nodig?” Het antwoord is afhankelijk van een aantal factoren, zoals uw energieverbruik, de beschikbare ruimte op uw dak, de oriëntatie en de hellingshoek van uw dak (schuin dak of plat dak). Een technische inspectie door onze professionals kan hier duidelijkheid in bieden. Natuurlijk is het altijd slim om te gaan voor kwaliteit, de beste zonnepanelen zorgen namelijk voor meer rendement! Iedereen die bij ons is aangesloten werken enkel met tier 1 zonnepanelen

Kies de juiste zonnepanelen voor uw situatie

De juiste zonnepanelen kiezen is cruciaal voor het maximale rendement van uw investering. Of u nu een schuin of plat dak heeft, of u moet rekening houden met schaduw of wilt profiteren van een jaar vermogensgarantie, Gozonnepanelen.nl biedt u persoonlijk advies om de beste keuze te maken. Wil je het maximale halen uit je energiebesparende maatregelen, dan is een professionele installatie erg belangrijk. Met de huidige landelijke subsidie is het kopen van zonnepanelen een slimme investering.

Zonnepanelen offertes vergelijken?

Zonnepanelen offerte stap

Aanschaf van zonnepanelen: wat komt erbij kijken?

De aanschaf van zonnepanelen gaat niet alleen om de panelen zelf. Benodigde materialen zoals omvormers en optimizers, professionele installatie, en goede garanties zijn essentieel. Met onze volledige installatieservice, jaar productgarantie en de mogelijkheid tot het gebruik van subsidies maken wij het proces zorgeloos.

Het is verstandig om je goed te laten adviseren. Er is namelijk een hoop mogelijk, dus het is logisch dat je vragen hebt. Welke soorten zonnepanelen zijn er? Hoeveel stroom kan ik opwekken? Kan ik een zonnepanelen set kopen? Het zijn allemaal dingen waar je goed over na moet denken!

Vergelijken offertes via Go Zonnepanelen

Kwaliteit en veiligheid  op #1

 InstallQ gecertificeerde monteurs

15 jaar ervaring 

De opbrengst van uw zonnepanelen

Het maximale vermogen dat uw zonnepanelen opwekken, is direct gerelateerd aan de hoeveelheid elektriciteit die u kunt genereren. Onze adviseurs helpen u te berekenen welke besparing en opbrengst u kunt verwachten op jaarbasis, rekening houdend met uw energiekosten en stroomverbruik. Heb je op dit moment niet de mogelijkheid om het volledige bedrag in een keer te betalen. Er zijn speciale leningen, je betaalt maandelijks een bedrag, en kunt direct profiteren van zonnepanelen. Hierdoor behaal je een hoog rendement en draag je bij aan een groenere toekomst.

Vanaf het moment dat de zonnepanelen op je dak liggen, heb je minder energie van het stroomnet nodig. Hierdoor bespaar je flink op je energiekosten. Ook kies je voor zekerheid! Dankzij de zonnepanelen betaal je namelijk jarenlang een vaste, lage prijs per kWh en kun je jezelf van eigen stroom voorzien.

Zonnepanelen plaatsen

De terugverdientijd van uw investering

Een veelgestelde vraag is: “Hoe snel verdient mijn investering zich terug?” Dankzij de salderingsregeling, energiebesparingen, en mogelijk subsidies kan de terugverdientijd verrassend kort zijn. Vraag een vrijblijvende zonnepanelen offerte aan om te zien wat het voor uw portemonnee en het milieu kan betekenen. Natuurlijk is het wel belangrijk om vooraf het gewenste vermogen te weten, zodat je een goede berekening kunt maken.

Professionele installatie

De beste installateurs

Vrijblijvend vergelijken

Binnen 1 minuut

A-kwaliteit zonnepanelen

Beste materialen

Waarom Gozonnepanelen.nl uw betrouwbare partner is

Met onze jarenlange ervaring, kennis van de laatste ontwikkelingen in duurzaamheid en een team van gecertificeerde installateurs, staat Gozonnepanelen.nl garant voor een betrouwbare samenwerking. Je kunt eenvoudig zonnepanelen vergelijken om te zien wat de kosten zullen zijn. Of het nu gaat om het vermogen per paneel, aantal zonnepanelen, de afmetingen, of het vinden van de juiste subsidie, wij staan voor u klaar. Je kiest zelf of je een zonnepanelen koopt. Vraag nu een gratis offerte aan!

Ontvang een vrijbijvende offerte

 Binnen 1 minuut

Zonnepanelen offerte stap 1

Offerte voor zonnepanelen vergelijken?

Zonnepanelen offertes vergelijken?

Bespaar ruim €1.600 per jaar

Gratis en vrijblijvend advies

Aanvraag binnen 1 minuut

De beste tarieven

Zonnepanelen offerte stap 1