Zonnepanelen met accu

Gratis offerte aanvragen

Bespaar ruim €1.600 per jaar

Gratis en vrijblijvend advies

Aanvraag binnen 1 minuut

Zonnepanelen offerte stap 1

Kies voor zonnepanelen met een accu

Op de weg naar duurzaam wonen zijn zonnepanelen met een accu een ware game-changer. De ontwikkelingen van een thuisaccu gaan de laatste tijd erg hard, en dat is logisch. Deze combinatie biedt je de vrijheid om zelf je eigen groene energie te genereren én op te slaan. Maar wat houdt het precies in en wat zijn de voordelen ervan? Hier bij Go Zonnepanelen helpen we je graag door deze vragen te beantwoorden.

Zonnepanelen met accu

Wat zijn zonnepanelen met accu?

Zonnepanelen met een accu, ook wel zonne-energiesystemen met opslag genoemd, zijn een manier om de energie die overdag door de zonnepanelen wordt opgewekt, op te slaan voor later gebruik. In de meeste gevallen gebruik je de stroom namelijk niet direct die gegenereerd wordt door de zonnepanelen. Met een thuisaccu wordt dit wel mogelijk. Dit betekent dat je ook ’s nachts of tijdens bewolkte dagen van je eigen groene stroom kunt genieten, zelfs als de zonnepanelen minder of geen energie opwekken. Ideaal dus, vooral omdat deze accu’s steeds beter worden!

Zonnepanelen offertes vergelijken?

Zonnepanelen offerte stap

De voordelen van een accu bij je zonnepanelen

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het hebben van een accu bij je zonnepanelen:

Energie onafhankelijkheid: Met een accu ben je niet alleen afhankelijk van de zon. Je kunt energie opslaan voor gebruik tijdens de avond of bewolkte dagen, waardoor je energierekening verder verlaagt. De combinatie is dan ook erg goed en wordt steeds meer gewild.

Efficiënt gebruik van energie: Al de energie die zonnepanelen opwekken wordt nuttig gebruikt. Overtollige energie die niet direct wordt verbruikt, kan worden opgeslagen in de accu in plaats van terug te leveren aan het net. De regels omtrent het terugleveren veranderen nog weleens, het is dus fijn dat je hier minder mee te maken hebt.

Noodstroomvoorziening: In geval van stroomuitval kan de accu fungeren als een back-up energiebron, waardoor je nooit zonder stroom komt te zitten. Het zorgt dus ook nog eens voor veiligheid en zekerheid!

Vergelijken offertes via Go Zonnepanelen

Kwaliteit en veiligheid  op #1

 InstallQ gecertificeerde monteurs

15 jaar ervaring 

Kies de juiste accu voor je zonnepanelen

Net zoals zonnepanelen, zijn er ook verschillende types accu’s verkrijgbaar. Voorheen waren veel thuisaccu’s nog niet zo goed, daarom is het belangrijk om verschillende modellen te vergelijken. Het kiezen van de juiste accu hangt af van je energiebehoeften en budget. Bij Go Zonnepanelen helpen we je graag bij het vergelijken van offertes van verschillende zonnepanelen installateurs, om zo de beste keuze voor jouw situatie te vinden.

Zonnepanelen plaatsen

Ontwikkelingen van zonnepanelen met accu’s

Dankzij technologische vooruitgang zijn moderne thuisaccu’s compacter, efficiënter en hebben ze een grotere opslagcapaciteit. Voorheen was de kwaliteit zo danig slecht dat er soms wel eens verlies werd gemakt op deze investering. Ze maken gebruik van geavanceerde batterijtechnologieën, zoals lithium-ion, die bekend staan om hun lange levensduur en hoge energiedichtheid. Bovendien zijn de kosten van thuisaccu’s aanzienlijk gedaald, waardoor ze toegankelijker zijn geworden voor het grote publiek.

Professionele installatie

De beste installateurs

Vrijblijvend vergelijken

Binnen 1 minuut

A-kwaliteit zonnepanelen

Beste materialen

Verlaag je energiekosten met een accu

Het koppelen van een accu aan zonnepanelen kan je helpen om je zelf opgewekte energie efficiënter te gebruiken, je energiekosten verder te verlagen en je woning nog duurzamer te maken. Wanneer je erover nadenkt om zonnepanelen te laten plaatsen, is het dan ook verstandig om te overwegen of je hier een accu bij neemt. Wil je meer weten over deze innovatieve oplossing? Vraag dan nu een offerte aan bij Go Zonnepanelen en ontdek de mogelijkheden voor jouw woning.

Ontvang een vrijbijvende offerte

 Binnen 1 minuut

Zonnepanelen offerte stap 1

Zonnepanelen met accu offertes vergelijken?

Zonnepanelen offertes vergelijken?

Bespaar ruim €1.600 per jaar

Gratis en vrijblijvend advies

Aanvraag binnen 1 minuut

De beste tarieven

Zonnepanelen offerte stap 1