Over ons

Over Go Zonnepanelen

Bij Go Zonnepanelen helpen we jou om snel een goede installateur te vinden voor je zonnepanelen. Wij geloven dat de overstap naar je eigen stroom opwekken simpel, toegankelijk en voordelig moet zijn voor iedereen. Daarom hebben wij een gebruiksvriendelijke website waar je met gemak een offerte voor zonnepanelen kunt aanvragen. Onze missie is om jou te koppelen aan betrouwbare lokale installateurs die niet alleen expert zijn in hun vak, maar ook jouw visie voor een groenere wereld delen.

Bij ons staat transparantie voorop. We voorzien je van alle informatie die je nodig hebt om een goede beslissing te kunnen maken over zonnepanelen. Er is immers een hoop informatie te vinden over zonnepanelen. Van de nieuwste technologieën en producten tot inzicht in subsidies en rendement, bij Go Zonnepanelen krijg je duidelijke en eerlijke voorlichting.

Wij staan altijd voor je klaar om alle vragen te beantwoorden. Ook kunnen we je helpen de juiste installateur te vinden. Kortom, onze klanten staan voorop en wij helpen je graag een goede keuze te maken!